Naaldwijk Winkelrijk Go’s Samba

Naaldwijk Winkelrijk Go’s Samba tijdens koopzondag op 26 juni. Verschillende percussiebands treden op, bezoekers kunnen deelnemen aan een samba percussieworkshop en dansschool DOS zorgt voor opzwepende performances. Een koopzondag waar de voetjes van de vloer gaan.

Van 12:00 tot 17:00 uur zijn er op 26 juni veel winkels geopend in Naaldwijk Winkelrijk. Daarnaast maken verschillende percussionbands er een sambafeest van in het centrum.

Vanaf 13:30 uur barst het samba spektakel los met West Percussion en Riff Percussion. West Percussion is een groep dol enthousiaste slagwerkers uit Naaldwijk die uitdagende en opzwepende ritmes combineren met een knallende live performance. Daartegenover staat de band Riff Percussion. Zij brengen ritmes uit alle werelddelen, met wisselende tempo’s en variërende dynamiek. Met Riff beleeft u werkelijk een ritmische wereldreis. De twee bands spelen door het gehele winkelcentrum.

Om 14:15 uur worden zij afgewisseld door KABAAL! De mannen en vrouwen van KABAAL! trommelen er professioneel op los en met een orkaan van geluid brengen zij Naaldwijk in een uiterst feestelijke stemming. De exotische danseressen zorgen voor een Braziliaans tintje. Tegelijkertijd kunt u een demonstratie van Drumschool Ron van Elswijk bijwonen op het Wilhelminaplein. Deze drumschool uit Monster vindt dat iedereen de kans moet krijgen om te leren drummen en laat met een demonstratie zien wat u bij zijn drumlessen zoal kunt leren.

Om 15:00 uur spelen Riff Percussion en PerQzzy door het winkelcentrum. De slagwerkgroep PerQzzy komt uit Kwintsheul en bestaat uit een groep jonge, enthousiaste slagwerkers van ongeveer 7 tot 18 jaar. De twee bands zorgen voor een spectaculaire show door de winkelstraten van Naaldwijk Winkelrijk.

Om 15:45 uur is de Grande finale op het Wilhelminaplein met een wervelwind van ritme, muziek, dans, drums en vrolijkheid. Alle percussiebands spelen er samen op los en dansschool Dos zorgt voor een opzwepende dansperformance. Stilstaan is geen optie meer!

Zou u zelf ook eens flink tekeer willen gaan op de trommels? Op het Wilhelminaplein kunt u dezelfde dag om 15:00 uur gratis meedoen aan een samba percussieworkshop. Zowel ervaren als niet ervaren slagwerkers zijn welkom en de workshop is ook geschikt voor kinderen (vanaf 7 jaar). Vooraf opgeven is niet nodig, er staan voldoende trommels klaar!

Programma zondag 26 juni Naaldwijk Winkelrijk:

Tijd Wat Locatie 

13:00 – 13:30 uur Reünie Beatlife/ DJ draait Wilhelminaplein
13:30 – 14:00 uur West Percussion en Riff Percussion gehele centrum
14:15 – 14:45 uur Kabaal! gehele centrum
14:15 – 14:45 uur Demonstratie Drumschool Ron van Elswijk Wilhelminaplein
15:00 – 15:30 uur Riff Percussion en PerQzzy gehele centrum
15:00 – 15:30 uur Workshop Wilhelminaplein
15:45 – 16:15 uur Grande finale Wilhelminaplein
Bekijk de website www.naaldwijkwinkelrijk.nl voor de geopende winkels tijdens koopzondag, voor meer informatie over 26 juni a.s. en andere acties en activiteiten in Naaldwijk. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram!